Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Detection of microorganisms in situ in solid foods
 
 
Titel: Detection of microorganisms in situ in solid foods
Auteur: Stringer, Sandra C.
Dodd, Christine E.R.
Morgan, M.R.A.
Waites, W.M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 6 (1995) nr. 11 pagina's 5 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland