Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances on food-grade particles stabilized Pickering emulsions: Fabrication, characterization and research trends
 
 
Titel: Recent advances on food-grade particles stabilized Pickering emulsions: Fabrication, characterization and research trends
Auteur: Xiao, Jie
Li, Yunqi
Huang, Qingrong
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 55 (2016) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland