Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Post-processing of fermented milk to stirred products: Reviewing the effects on gel structure
 
 
Titel: Post-processing of fermented milk to stirred products: Reviewing the effects on gel structure
Auteur: Mokoonlall, Aryama
Nöbel, Stefan
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 54 (2016) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland