Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Novel approaches in improving the quality and safety aspects of processed meat products through high pressure processing technology - A review
 
 
Titel: Novel approaches in improving the quality and safety aspects of processed meat products through high pressure processing technology - A review
Auteur: Hygreeva, Desugari
Pandey, M.C.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 54 (2016) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland