Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria as sensory biomodulators for fermented cereal-based beverages
 
 
Titel: Lactic acid bacteria as sensory biomodulators for fermented cereal-based beverages
Auteur: Peyer, Lorenzo C.
Zannini, Emanuele
Arendt, Elke K.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 54 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland