Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Salt reduction in baked products: Strategies and constraints
 
 
Titel: Salt reduction in baked products: Strategies and constraints
Auteur: Israr, Tahreem
Rakha, Allah
Sohail, Muhammad
Rashid, Summer
Shehzad, Aamir
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 51 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland