Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Osmotic dehydration in production of sustainable and healthy food
 
 
Titel: Osmotic dehydration in production of sustainable and healthy food
Auteur: CiurzyƄska, Agnieszka
Kowalska, Hanna
Czajkowska, Kinga
Lenart, Andrzej
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 50 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland