Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Strategies to improve food functionality: Structure–property relationships on high pressures homogenization, vacuum impregnation and drying technologies
 
 
Titel: Strategies to improve food functionality: Structure–property relationships on high pressures homogenization, vacuum impregnation and drying technologies
Auteur: Betoret, Ester
Betoret, Noelia
Rocculi, Pietro
Dalla Rosa, Marco
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland