Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Formation mechanisms, handling and digestibility of food protein nanofibrils
 
 
Titel: Formation mechanisms, handling and digestibility of food protein nanofibrils
Auteur: Moayedzadeh, Saina
Madadlou, Ashkan
Khosrowshahi asl, Asghar
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 45 (2015) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland