Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Novel applications of oil-structuring methods as a strategy to improve the fat content of meat products
 
 
Titel: Novel applications of oil-structuring methods as a strategy to improve the fat content of meat products
Auteur: Jimenez-Colmenero, Francisco
Salcedo-Sandoval, Lorena
Bou, Ricard
Cofrades, Susana
Herrero, Ana M.
Ruiz-Capillas, Claudia
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 44 (2015) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland