Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Research developments in methods to reduce carbon footprint of cooking operations: A review
 
 
Titel: Research developments in methods to reduce carbon footprint of cooking operations: A review
Auteur: Xu, Zhongyue
Sun, Da-Wen
Zhang, Zi
Zhu, Zhiwei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 44 (2015) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland