Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Fractionation of apple by-products as source of new ingredients: Current situation and perspectives
 
 
Titel: Fractionation of apple by-products as source of new ingredients: Current situation and perspectives
Auteur: Rabetafika, Holy Nadia
Bchir, Brahim
Blecker, Christophe
Richel, Aurore
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 40 (2014) nr. 1 pagina's 16 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland