Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Basic knowledge models for the design of bread texture
 
 
Titel: Basic knowledge models for the design of bread texture
Auteur: Della Valle, Guy
Chiron, Hubert
Cicerelli, Lucio
Kansou, Kamal
Katina, Kati
Ndiaye, Amadou
Whitworth, Martin
Poutanen, Kaisa
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 36 (2014) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland