Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Meat fermentation at the crossroads of innovation and tradition: A historical outlook
 
 
Titel: Meat fermentation at the crossroads of innovation and tradition: A historical outlook
Auteur: Leroy, Frédéric
Geyzen, Anneke
Janssens, Maarten
De Vuyst, Luc
Scholliers, Peter
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 31 (2013) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland