Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and food applications of physically modified starches
 
 
Titel: Preparation and food applications of physically modified starches
Auteur: Jane, Jay-lin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 3 (1992) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Publishers Ltd (UK)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland