Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Essential oil vapour and negative air ions: A novel tool for food preservation
 
 
Titel: Essential oil vapour and negative air ions: A novel tool for food preservation
Auteur: Tyagi, Amit Kumar
Malik, Anushree
Gottardi, Davide
Guerzoni, Maria Elisabetta
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 26 (2012) nr. 2 pagina's 15 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland