Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Cheeses with reduced sodium content: Effects on functionality, public health benefits and sensory properties
 
 
Titel: Cheeses with reduced sodium content: Effects on functionality, public health benefits and sensory properties
Auteur: Cruz, Adriano G.
Faria, José A.F.
Pollonio, Marise A.R.
Bolini, Helena M.A.
Celeghini, Renata M.S.
Granato, Daniel
Shah, Nagendra P.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 6 pagina's 16 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland