Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultrasonic processing on food enzymes of industrial importance
 
 
Titel: Effect of ultrasonic processing on food enzymes of industrial importance
Auteur: O’Donnell, C.P.
Tiwari, B.K.
Bourke, P.
Cullen, P.J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 7 pagina's 10 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland