Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  High hydrostatic pressure as emergent technology for the elimination of foodborne viruses
 
 
Titel: High hydrostatic pressure as emergent technology for the elimination of foodborne viruses
Auteur: Kovač, Katarina
Diez-Valcarce, Marta
Hernandez, Marta
Raspor, Peter
Rodríguez-Lázaro, David
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 11 pagina's 11 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland