Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Computational fluid dynamics (CFD) modelling applied to the ripening of fermented food products: Basics and advances
 
 
Titel: Computational fluid dynamics (CFD) modelling applied to the ripening of fermented food products: Basics and advances
Auteur: Mirade, Pierre-Sylvain
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 9 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland