Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Understanding and modelling bacterial transfer to foods: a review
 
 
Titel: Understanding and modelling bacterial transfer to foods: a review
Auteur: Pérez-Rodríguez, F.
Valero, A.
Carrasco, E.
García, R.Ma.
Zurera, G.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 3 pagina's 14 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland