Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Modeling the rheological properties and structure of colloidal fat crystal networks” [Trends Food Sci Technol 18 (2007) 474–483]
 
 
Titel: Corrigendum to “Modeling the rheological properties and structure of colloidal fat crystal networks” [Trends Food Sci Technol 18 (2007) 474–483]
Auteur: Tang, Dongming
Marangoni, Alejandro G.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 1 pagina's 1 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland