Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Advances in structure formation of anisotropic protein-rich foods through novel processing concepts
 
 
Titel: Advances in structure formation of anisotropic protein-rich foods through novel processing concepts
Auteur: Manski, Julita M.
van der Goot, Atze J.
Boom, Remko M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 18 (2007) nr. 11 pagina's 12 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland