Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Waxy and high-amylose wheat starches and flours—characteristics, functionality and application
 
 
Titel: Waxy and high-amylose wheat starches and flours—characteristics, functionality and application
Auteur: Van Hung, Pham
Maeda, Tomoko
Morita, Naofumi
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 8 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland