Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Structural features of starch-flavor complexation in food model systems
 
 
Titel: Structural features of starch-flavor complexation in food model systems
Auteur: Conde-Petit, Béatrice
Escher, Felix
Nuessli, Jeannette
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland