Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Biotechnological approaches to cassava protein improvement
 
 
Titel: Biotechnological approaches to cassava protein improvement
Auteur: Stupak, Martin
Vanderschuren, Hervé
Gruissem, Wilhelm
Zhang, Peng
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 12 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland