Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in application of modified starches for breadmaking
 
 
Titel: Recent advances in application of modified starches for breadmaking
Auteur: Miyazaki, Megumi
Van Hung, Pham
Maeda, Tomoko
Morita, Naofumi
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 11 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland