Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Improving flavor, safety, and sustainability of coffee substitute: Challenges and future research directions
 
 
Titel: Improving flavor, safety, and sustainability of coffee substitute: Challenges and future research directions
Auteur: Adi, Prakoso
Mulyani, Rizka
Yudhistira, Bara
Punthi, Fuangfah
Listyaningrum, Ratna Sari
Chang, Chao-Kai
Gavahian, Mohsen
Hsieh, Chang-Wei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland