Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Trigeminal sensations in representative spices: Sensory characteristics, chemical compounds, salt reduction, and mechanisms of saltiness enhancement
 
 
Titel: Trigeminal sensations in representative spices: Sensory characteristics, chemical compounds, salt reduction, and mechanisms of saltiness enhancement
Auteur: Qiao, Zeyao
Zhao, Lei
Shi, Bolin
Yu, Xinyu
Yang, Tao
Li, Hehe
Zhang, Lulu
Ma, Chao
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland