Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in cocoa chemistry and roasting
 
 
Titel: Recent advances in cocoa chemistry and roasting
Auteur: Konar, Nevzat
Palabiyik, Ibrahim
Karimidastjerd, Atefeh
Toker, Omer Said
Gorgulu, Ahmet
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland