Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Multidimensional exploration of the interactions and mechanisms between fat and salt: Saltiness perception, and taste perception and oxidation of fat
 
 
Titel: Multidimensional exploration of the interactions and mechanisms between fat and salt: Saltiness perception, and taste perception and oxidation of fat
Auteur: Feng, Yao
Zhang, Yu
Huang, Kai
Li, Sen
Cao, Hongwei
Guan, Xiao
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland