Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Biochemistry and physiology of sourdough lactic acid bacteria
 
 
Titel: Biochemistry and physiology of sourdough lactic acid bacteria
Auteur: Gobbetti, M.
De Angelis, M.
Corsetti, A.
Di Cagno, R.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 16 (2005) nr. 1-3 pagina's 13 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland