Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Valorization of animal by-product enzymes: Advancing sustainable food processing through innovative extraction, purification, and application strategies
 
 
Titel: Valorization of animal by-product enzymes: Advancing sustainable food processing through innovative extraction, purification, and application strategies
Auteur: Luo, Wei
Zhang, Jingnan
Ahmmed, Mirja Kaizer
Sakai, Kiyota
Shahidi, Fereidoon
Zhi, Zijian
Wu, Haizhou
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland