Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Cracking Spirulina flavor: Compounds, sensory evaluations, and solutions
 
 
Titel: Cracking Spirulina flavor: Compounds, sensory evaluations, and solutions
Auteur: Braga-Souto, Renata Nolasco
Bürck, Monize
Nakamoto, Monica Masako
Braga, Anna Rafaela Cavalcante
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland