Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Application of foodomics technologies in the study of peanut quality: A review
 
 
Titel: Application of foodomics technologies in the study of peanut quality: A review
Auteur: Xiang, Fei
Qin, Jingjing
Ding, Caixia
Ma, Xiaojie
Gu, Fengying
Jiang, Yuanrong
Abubakar, Bello Zaki
Hu, Hui
Adhikari, Benu
Shi, Haiming
Xu, Xuebing
Shi, Aimin
Wang, Qiang
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland