Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Mastering the methods of modifying fish protein: Expanding its application in the food industry
 
 
Titel: Mastering the methods of modifying fish protein: Expanding its application in the food industry
Auteur: Zhou, Mingxing
Lan, Weiqing
Xie, Jing
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland