Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 52 gevonden artikelen
 
 
  The formation mechanism and control strategies of warmed-over flavor in prepared dishes: A comprehensive review and future perspectives
 
 
Titel: The formation mechanism and control strategies of warmed-over flavor in prepared dishes: A comprehensive review and future perspectives
Auteur: Chen, Jiaxin
Zhang, Yuxin
Ren, Yue
Chen, Xintong
Feng, Yuqin
Zhang, Yuanlv
Yin, Junjie
Liu, Guishan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland