Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Salt reduction in food products: A systematic review of clean-label ingredients and non-thermal technologies
 
 
Titel: Salt reduction in food products: A systematic review of clean-label ingredients and non-thermal technologies
Auteur: Khan, Abdul Waheed
Roobab, Ume
Wang, Zhaomei
Raza, Muhammad Mohsin
Nawazish, Hira
Islam, Fakhar
Aadil, Rana Muhammad
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland