Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Molecular phenomena associated with the formation of fibrous structure of plant-based meat analogues
 
 
Titel: Molecular phenomena associated with the formation of fibrous structure of plant-based meat analogues
Auteur: Ahmad, Muhammad Ijaz
Farooq, Shahzad
Ali, Usman
Ullah, Sami
Li, Chunbao
Zhang, Hui
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland