Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Egg yolk–derived emulsions: Formation mechanisms, improvement strategies and applications
 
 
Titel: Egg yolk–derived emulsions: Formation mechanisms, improvement strategies and applications
Auteur: Shan, Yumeng
Zeng, Qi
Lv, Xiaohui
Ma, Jiaxuan
Liu, Xiaoli
Yao, Xuan
Pan, Jiajing
Xia, Jiyu
Jin, Guofeng
Jin, Yongguo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland