Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Effect of polysaccharide-induced viscosity on the digestion of proteins, fats, and carbohydrates in food: A comprehensive review and future perspectives
 
 
Titel: Effect of polysaccharide-induced viscosity on the digestion of proteins, fats, and carbohydrates in food: A comprehensive review and future perspectives
Auteur: Karim, Ahasanul
Mohammadi, Leila
Osse, Emmanuel Freddy
Aider, Mohammed
Saqui-Salces, Milena
Khalloufi, Seddik
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland