Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Current food processing methods for obtaining umami peptides from protein-rich foods: A review
 
 
Titel: Current food processing methods for obtaining umami peptides from protein-rich foods: A review
Auteur: An, Jingxian
Wicaksana, Filicia
Woo, Meng Wai
Liu, Chong
Tian, Jianhua
Yao, Yuan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland