Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Functionality and application of emulsion gels in fat replacement strategies for dairy products
 
 
Titel: Functionality and application of emulsion gels in fat replacement strategies for dairy products
Auteur: Xu, Qiaolian
Wang, Huisen
Ren, Yuqing
Sun, Mengya
Zhang, Tianyu
Li, He
Liu, Xinqi
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland