Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Formation and regulation strategies for volatile off-flavor compounds in livestock meat, poultry meat, and their products: A comprehensive review
 
 
Titel: Formation and regulation strategies for volatile off-flavor compounds in livestock meat, poultry meat, and their products: A comprehensive review
Auteur: Ren, Yue
Wang, Yilin
Zhang, Yuxin
Yang, Zhongshuai
Ma, Zhiming
Chen, Jiaxin
Chen, Xintong
Qiu, Zecheng
Tian, Jing
Pu, Aofei
Yin, Junjie
Guo, Mei
Song, Yating
Guo, Jiajun
Feng, Yuqin
Liu, Guishan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland