Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Emulsion-filled surimi gel: A promising approach for enhancing gel properties, water holding capacity, and flavor
 
 
Titel: Emulsion-filled surimi gel: A promising approach for enhancing gel properties, water holding capacity, and flavor
Auteur: Zhao, Qiaoli
Zheng, Bin
Li, Jinwei
Cheong, Kit Leong
Li, Rui
Chen, Jianping
Liu, Xiaofei
Jia, Xuejing
Song, Bingbing
Wang, Zhuo
Zhong, Saiyi
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland