Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic-fermentation of oat: Safety, strategies for improving quality, potential food applications and biological activities
 
 
Titel: Probiotic-fermentation of oat: Safety, strategies for improving quality, potential food applications and biological activities
Auteur: Abdelshafy, Asem M.
Mustafa, Mustafa Abdelmoneim
Hassan, Mohamed Ahmed
Al-Asmari, Fahad
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland