Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
 
  How yeast has transformed the coffee market by creating new flavors and aromas through modern post-harvest fermentation systems
 
 
Titel: How yeast has transformed the coffee market by creating new flavors and aromas through modern post-harvest fermentation systems
Auteur: Pereira, Gilberto Vinícius de Melo
de Mello Sampaio, Vitória
Wiele, Natan
da Silva Vale, Alexander
de Carvalho Neto, Dão Pedro
Souza, Agnes de Freitas Diniz de
Nogueira dos Santos, Diogo Vinicius
Ruiz, Ignacio Roberto
Rogez, Hervé
Soccol, Carlos Ricardo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland