Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Global sugar reduction trends and challenges: Exploring aroma sweetening as an alternative to sugar reduction
 
 
Titel: Global sugar reduction trends and challenges: Exploring aroma sweetening as an alternative to sugar reduction
Auteur: Zhao, Di
Chen, Yue
Xia, Jiayi
Li, Zhibin
Kang, Yanxiang
Xiao, Zuobing
Niu, Yunwei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland