Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing food authentication through E-nose and E-tongue technologies: Current trends and future directions
 
 
Titel: Enhancing food authentication through E-nose and E-tongue technologies: Current trends and future directions
Auteur: Mahanti, Naveen Kumar
Shivashankar, S.
Chhetri, Krishna Bahadur
Kumar, Ashok
Rao, B. Babu
Aravind, J.
Swami, D.V.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland