Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Current progress in umami peptides from blue foods: Preparation, screening, evaluation, synergistic effects, and taste mechanism
 
 
Titel: Current progress in umami peptides from blue foods: Preparation, screening, evaluation, synergistic effects, and taste mechanism
Auteur: Hao, Li
Fan, Yan
Tian, Qiaoji
Fan, Chaozhong
Zhang, Yanying
Dong, Ping
Wang, Yanchao
Hou, Hu
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland